Sommerdyne – Kom glad!

July 25, 2018

Hvis du ikke allerede har skiftet, så er det nu, at det er tid til at skifte til sommerdyne. Du får en bedre søvn med den rigtige dyne – en varm om vinteren og en kølig og let om sommeren. En god nats søvn er alfa og omega for din koncentration og ikke mindst dit velvære.

Søvn har en stor indflydelse på dit humør og din energi i hverdagen. Du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove, vel at mærke den tredjedel hvor du gerne skulle få ny energi og overskud til den næste dag. Får du en god nats søvn med den rette temperatur, har søvnen en helbredende, forebyggende og genopbyggende virkning for din krop.

Mange sover med den samme dyne året rundt, men du får en mere behagelig søvn ved at sove med den rigtige dyne, så et godt råd er, at du skifter dynen i takt med, at temperaturen udenfor ændrer sig; en varm dyne til de kolde vinternætter og en sval dyne til de varme sommernætter.

I dyneforretninger kan du finde et bredt udvalg af sommerdyner med forskellige typer fyld. Om fyldet i sommerdynen skal være med fiber, dun-fjer eller silke er smag og behag – alle fyldkvaliteterne får din sommerdyne til at føles let og lækker.

PS: Husk, at din dyne altid har godt af at blive vasket et par gange om året samt at blive luftet ofte – men pas på med at lufte dynen i direkte sollys, da dunenes naturlige lanolinlag ødelægges og dermed mister spændstigheden.