Hvad siger andre om Perspirex?

En dag i en Perspirex-brugers liv

Line er sygeplejerske – et af mange jobs, hvor den personlige hygiejne skal være i top. Perspirex gør, at hun ikke behøver at bekymre sig om svedgener – hverken på sit arbejde eller i sin fritid. Hør hendes historie her.

 

Testimonials fra Perspirex-brugere

Igennem mere end 30 år har Perspirex afhjulpet millioner af folk verden over med kraftige svedproblemer ved at tilbyde antiperspiranter som effektivt kontrollerer sved og svedlugt. Vi modtager ofte historier fra folk der vil fortælle os om den positive effekt Perspirex’ antiperspiranter har haft på deres daglige liv.

Læs nogle af vores brugeres historier her.

Jeg kan slappe meget mere af uden at skulle tænke på sveden – især når jeg er sammen med mine kunder

“Sandheden er, at jeg altid har svedt meget, men det var ikke generende, før jeg skiftede job og begyndte at arbejde tættere sammen med kunderne. Det første jeg gjorde, var at købe en flot jakke, da det var dress coden til kundemøder. Straks jeg fik jakken på, begyndte jeg at få svedmærker under armene på min jakke. Det var pinligt, og hver aften forsøgte jeg at vaske mærkerne væk. I første omgang troede jeg, at jakken var af dårlig kvalitet. Men så fortalte en kollega mig om Perspirex, og den gjorde en stor forskel med det samme – og ikke kun på udseende af min jakke.

Da sveden og svedpletterne var væk, begyndte jeg at føle mig mere sikker og afslappet, når jeg var sammen med kunderne. Og det gjorde mit job lettere. Det er ikke en overdrivelse at sige, at Perspirex ændrede mit liv. “

Nu føler jeg mig tryg, for jeg ved, at der er styr på sveden og lugten

“Mit job kræver, at jeg bærer uniform. Jeg har altid haft problemer med kraftig sved, specielt når jeg er nervøs eller ophidset. For omkring 3 år siden lagde jeg mærke til at sveden ofte ville efterlade pletter på min uniform. Normalt er jeg en temmelig selvsikker person, men dette gjorde at jeg følte mig utilpas og usikker. Jeg spurgte på arbejde, om nogen andre havde de samme problemer med sved som jeg havde. Der var der ingen der havde, så jeg begyndte at kigge rundt på nettet, hvor jeg opdagede Perspirex.

I dag har jeg altid Perspirex med mig i min taske. Det er en rigtig “basic” for mig, selvom jeg ikke behøver at bruge den hele tiden. Det afhænger af årstiden, af hvor travl jeg er, og så videre. Men når jeg har gang i en masse eller føler mig stresset, kan jeg ikke undvære den. Det er så vigtigt for mig at have sved, lugt og pletter under kontrol, og Perspirex gør mig i stand til det. Det har hjulpet mig med at gøre mig til en mere sikker person, hele tiden, selv når der er tryk på.

Uden sveden kunne jeg være mig selv igen – for første gang i mange år

“Når de fleste tænker på svedproblemer, tænker de sved under armene. Men for mig, er det kun starten på problemerne. Forestil dig at skulle skamme sig over at give hånd på grund af klamme hænder. Forestil dig aldrig at kunne gå med klip-klappere, fordi de glider af på grund af svedige fødder. Forestil dig ikke at kunne gennemføre en skriftlig eksamen, fordi du ikke kan holde fast på kuglepennen.”

… Velkommen til min verden – eller i det mindste min gamle verden!

Da jeg begyndte at bruge Perspirex, ændrede alt sig. Den brød så mange barriere ned for mig, at jeg kunne starte et normalt liv. Den lod mig blive mig selv igen, for første gang, siden jeg kom i puberteten. Og hvad er bedre end bare at kunne være sig selv?”

Svedpletterne gjorde, at jeg skammede mig, når jeg tog jakken af. Det sker ikke mere.

“Jeg har et hektisk job, hvor jeg er meget på farten – jeg går til modeshows, tjekker butikker, og løber frem og tilbage mellem mine kunder … Det er et arbejde, hvor jeg kommer meget tæt på mennesker, når de skal prøve tøj og forskellige accessories.

I Spanien er somrene varme, og varmen gør, at jeg kommer til at svede. Og det irriterer mig. Jeg kommer tæt på mine kunder, og de ønsker bestemt ikke lugten af sved!

Og selvfølgelig, når du arbejder med mode, er du nødt til at være præsentabel og være med på de nyeste trends. Du skal kunne bære en pæn jakke – og kunne tage den af uden at bekymre sig om svedskjolder. Det kunne jeg ikke gøre, før jeg prøvede Perpirex, men nu føler jeg mig fri og selvsikker!

Og faktisk er den selvtillid lige det, mine kunder ønsker af en modeekspert som mig.”

Jeg besluttede mig for, at sveden ikke skulle ødelægge min store dag.

“Min mand og jeg blev gift sidste år, og før brylluppet besluttede jeg mig for ikke at lade sveden ødelægge vores store dag. Jeg begyndte at kigge på forskellige løsninger på de sociale medier, og næsten alle, jeg talte med, anbefalede Perspirex.”

“Faktum er, Perspirex gjorde arbejdet! Det er holdt sveden væk på min bryllupsdag, og nu bruger jeg den hver gang jeg tror, at sved kan blive et problem for mig.”

Scroll to Top