FAQ

Har du spørgsmål til vores antiperspiranter?

Vi har listet de spørgsmål, vi oftest får og håber, at det gør det let og hurtigt for dig at finde svar på spørgsmål til Perspirex eller svedproblemer.

Perspirex antiperspiranter virker så effektivt på grund af den patenterede formulering*, som indeholder alkohol, aluminiumkloride.

Det aktive Skin Care System beskytter huden godt mod irritation. Når Perspirex antiperspirant smøres på huden reagerer formulaen med vandet i din svedkanal og danner der en midlertidig gelprop.

Gelproppen forhindrer sveden i at nå hudoverfladen, og du undgår dermed den ubehagelige sved og svedlugt. Det aktive Skin Care System reducerer eller endda minimerer den hudirritation, som oftest opleves ved “høj-effektive” antiperspiranter.

Gelproppen opløses efter nogle dage – som regel 3-5 dage – i forbindelse med den naturlige udskillelse af de døde hudceller. Se også illustrationen under “Sådan virker Perspirex”.

*Perspirex Original og Perspirex Comfort.

Forskellen mellem en deodorant og en antiperspirant er ganske enkel:

Deodoranter: maskerer svedlugten med tilsat parfume og andre tilsætningsstoffer. 

Antiperspiranter: forhindrer sveden i at nå hudoverfladen.

Det sker ved at der dannes en prop i svedkanalen som automatisk opløses – som regel 3-5 dage – i forbindelse med den naturlige udskillelse af døde hudceller.

Perspirex kan du købe i Matas eller på apoteket, hvor du kan få gode råd og vejledning om hvordan du undgår sved og svedlugt.

Perspirex er baseret på alkohol og indeholder ikke vand. Hvis din antiperspirant indeholder vand, udløses den gel-dannende process oven på huden eller tæt på hudoverfladen i stedet for nede i svedkanalen. Årsagen til dette er, at processen først starter, når aluminiumklorid og keratin fra huden kommer i forbindelse med vand. Når gelproppen sidder tæt på hudoverfladen vil den opløses hurtigt, og du mister den langtidsvirkende effekt.

Den aktive ingrediens i alle Perspirex produkterne er aluminiumklorid.

Netop denne ingrediens er valgt, fordi den er mest effektiv til at danne den holdbare gel-prop i svedkanalen. Dette er dokumenteret både gennem litteraturen og i kliniske studier.

Aluminiumklorid kan irritere huden. Derfor er Perspirex tilført det aktive skin care system til formuleringen. Denne teknologi reducerer hudirritation. Dette gør formuleringerne i roll-on-varianterne ganske unikke og danner grundlag for den patenterede formulering.

Om natten er svedkirtlerne mindst aktive. Dermed er vandstanden i svedkanalen lav. Ved at påføre Perspirex om aftenen dannes gel-proppen ved den lave vandstand. Dermed sikrer du dig en langvarig beskyttelse.

Påfør Perspirex på tør og hel hud i en lille mængde – 2 strøj op og 2 strøj ned – som en tynd film, der fordeles jævnt i midten af armhulen. Dette er nok til at yde en effektiv beskyttelse, der holder i 3-5 dage.

Nogle gange kan huden blive irriteret ved brug Perspirex, hvis du oplever dette, anbefaler vi at stoppe brugen med det samme.

Ja, du kan sagtens bruge en deodorant eller din parfume sammen med Perspirex. Det påvirker ikke effekten.

Tag vores online test – My Perspirex Solution – og find den optimale Perspirex løsning til dig.

www.mysolution.perspirex.dk

Ja – og kvinder. Alle Perspirex antiperspiranter er udviklet til at give både mænd og kvinder den bedste beskyttelse mod sved og svedlugt.

Ja, Perspirex kan anvendes også under graviditet eller hvis du er ammende.

Perspirex er produceret i henhold til gældende dansk og EU lovgivning. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi altid at kontakte din læge.

Nej, ifølge den amerikanske Alzheimers Association, har Alzheimers sygdom (som er karakteriseret ved en svigtende hjernefunktion og demens) ingen kendt enkelt årsag.

Den amerikanske Alzheimers Association har udtalt: ” Forbindelsen mellem aluminium og Alzheimers sygdom er det aldrig blevet endegyldigt bevist … Forskere er generelt overbevist om, at aluminium ikke udgør en afgørende risikofaktor i udviklingen af ​​Alzheimers sygdom.

Folkesundhedsorganer som World Health Organization (WHO), det amerikanske National Institutes of Health, US Environmental Protection Agency og Health Canada deler samme opfattelse.”

‘The American Cancer Society’ er ikke bekendt med sikre epidemiologiske studier, der kan demonstrere statistisk sammenhæng mellem risikoen for brystkræft og brug af antiperspirant.

Tværtimod blev der i 2002 offentliggjort et omhyggeligt designet epidemiologisk undersøgelse af dette emne, hvor 813 kvinder med brystkræft og 793 kvinder uden sygdommen deltog.

Studiet fandt ingen sammenhæng mellem risikoen for brystkræft og brug af antiperspirant, deodorant eller barbering under armene.

Scroll to Top