Skabt for hinanden?

July 25, 2018

Kilde: Ehow.co.uk, Perspirex.dk

Dating handler om at finde ud af, om I kan nyde hinandens selskab og har lyst til at tilbringe tid sammen eller ej. Vi har mange følelser involveret i en date, og de fleste har kriller i maven forud for en date. Vi vil jo så gerne give det absolut bedste indtryk af os selv, hvilket kan forstærke vores nervøsitet. Derfor er det lige så vigtigt at huske på, at hvis daten ikke går så godt, så er det bare et tegn på, at det ikke var det bedste match. Og det er jo netop det, vi tester af ved at date.

Så med den indstilling, kan vi – lidt mere ovenfra – se på, hvad vi kan gøre for at føle os rolige, attraktive og selvsikre.

1

Luk øjnene og visualisér, at daten går godt. Pointen er, at det at forestille dig, at daten gå godt, hjælper dig til en bedre chance for at daten også forløber godt i virkeligheden.

2

Vælg tøjet du skal have på, senest dagen før, for at undgå sidste øjebliks panik over hvad du skal have på. Vælg tøj, der hjælper dig til at føle dig godt tilpas og være dig selv.

3

Hvis du har let til at svede, når du bliver nervøs, kan du tage dine forbehold. Her kan du bruge en god antiperspirant, som stopper sveden lokalt. Dvs. at du kan bruge antiperspirant på de steder, hvor du normalt kommer til at svede, så det ikke bliver synligt eller pinligt. Det kan nemlig virke selvforstærkende på din nervøsitet.

4

Brainstorm et par interessante emner, du kan bringe op i tilfælde af at samtalen går i stå. Hvis du er bekymret for at glemme de emner, du har fundet, så skriv dem ned på en lille lap papir og læg den i din lomme eller taske, så du diskret kan tjekke den på toilettet.

5

Sæt dig ned og tag nogle dybe indåndinger før daten. Det anbefales at du tager 30 langsomme, dybe indåndinger gennem næsen helt ned i maven. Et toiletbesøg er også en god undskyldning for at tage et par dybe indåndinger og give dig selv lidt positivitet.

Vær dig selv. Din date er langt mere tilbøjelig til at kunne lide dig og nyde dit selskab, hvis du kan lide dig selv. Og skulle I ikke være et godt match, er det bedre at finde ud af nu, end at trække pinen ud ved at foregive.

Hvis du kan lide dig selv, som du er, er det også nemmere at håndtere en afvisning. Og husk, uanset hvordan din date går, så er det dig selv, du med garanti går hjem med.