Sådan undgår du svedlugt i dit tøj

July 25, 2018

Hvis dit ynglings tøj, sportstøj eller andet ikke bliver rigtig rent og lugter af sved efter kort tids brug, findes der tøjplejemidler, der anvendes som skyllemiddel og effektivt fjerner svedlugt fra alle tekstiler og tøj.

Lugtmolekylerne i vores tøj er ikke vandopløselige, og svedlugt kan ikke renses bort. Når vi vasker med almindeligt vaskemiddel og vaskepulver, indkapsles de gamle lugte blot – de forsvinder altså ikke. Når kroppen senere varmer tøjet op igen, så “brister” kapslerne og den dårlige lugt kommer tilbage. Konsekvensen bliver at tøjet ikke føles frisk og behageligt. Du kan finde forskellige tøjplejemidler, der fjerner lugt ved at google >>hvordan fjerner jeg svedlugt fra tekstiler<<.

Hvis du sveder meget, så vælg tøj i naturlige materialer som for eksempel bomuld, der er bedre til at absorbere sved. Ellers er det også en god idé at undgå bluser i lyse farver, hvor man tydeligt kan se, hvis du sveder under armene.

Brug antiperspirant
Hvis din almindelige deo ikke er nok, så prøv med Perspirex Antiperspirant. Den giver dig nemlig ekstra beskyttelse i op til fem dage – og så dufter den ikke af noget, så du kan sagtens bruge din almindelige parfume og deo sammen med den uden at det påvirker effekten.