Nattesved ødelægger intimiteten

July 25, 2018

Flickr LyndaSanchez

Det kan være fantastisk at lægge sig ned under den varme dyne, tæt sammen med den man elsker. Men nogle gange, forstyrres det magiske øjeblik dog af, at en af jer sveder. Nattesved er bare ikke belejligt på noget tidspunkt.

Ligesom med så mange andre gener, kan det, at svede, underminere vores selvtillid, og dermed påvirke intimiteten med din partner. Chancen er, at det blot er os selv der gør det til et problem, men det er stadig meget ubehageligt.

Kan være let at løse
I de fleste tilfælde er nattesved forholdsvis uskadeligt og let at gøre noget ved. Ofte kan en lavere temperatur i soveværelset løse problemet.

Vi kan også overveje om det sengetøj, dynevår, den topmadras eller det nattøj, vi bruger, er godt. Få ændringer kan være med til at modvirke nattesved, give dig bedre søvn og genvinde intimiteten med din elskede

Ellers spørg din læge
Hvis du så ser, at disse ting ikke kan ændre på nattesveden, anbefaler vi, at du taler med din læge. Det er fordi, at nogle sygdomme og hormonelle ubalancer har det symptom, at man sveder meget om natten.

Læs mere på www.perspirex.dk