Håndsved forekommer hyppigere hos nogen end andre

July 25, 2018

Alle mennesker sveder fra hænderne. Sådan er vi indordnet fra naturens side, og det er bestemt heller ikke tilfældigt. Lidt sved på håndfladerne gør, at du kan få et bedre greb om ting. Er der ikke noget fugt, vil det glide ud af hånden på dig. Det samme vil det, hvis du sveder for meget.

Der er særligt mange svedkirtler i vores hænder på håndfladen, og de bidrager til en øget finmotorik. Men det går dog galt for en del mennesker, som lider af meget overdreven svedproduktion.

Håndsved forekommer hyppigere hos nogen end andre – og det kan være arveligt. Uanset om det er arveligt eller ej, så er det for nogen et stort problem. Det kan være ekstremt pinligt at give hånd til folk, hvis man sveder kraftigt fra hånden. Hvis det første indtryk gør sig gældende, kan det være en rigtig dårlig start.

Derfor er der rigtig mange danskere, der befinder sig i en penibel situation, hvor de ganske enkelt har udfordringer i sociale sammenhænge. For kan man komme udenom at skulle give hånd?

Håndsved er hæmmende

Håndsved er ikke betinget af varmt vejr. Det forekommer hele tiden, da vi konstant har behov for at kunne holde fast i ting. Håndsveden kommer også, hvis man har det for varmt – og håndfladerne skal nedkøles. Præcis, som det sker på resten af kroppen. Det er derfor helt almindeligt at svede lidt i hænderne.

Men kraftig håndsved kan være hyppigt forekommende. Håndsved forekommer hyppigere hos nogen, og for dem er det en belastning, der kan virke meget hæmmende. Selv om vinteren kan man svede meget i hænderne. Og gør man det ved et håndtryk, vil nogen måske finde det frastødende. Det kan være pinligt at give hånd til mulige forretningsforbindelser, kunder eller nye bekendtskaber.

Antiperspirant mod håndsved

Har du problemer med håndsved, så kan du gøre noget ved det. Vi har udviklet en helt speciel antiperspirant lotion, som du kan smøre i hænderne. Præcis ligesom en roll-on under armene vil denne lotion hæmme produktionen af sved, og du vil omgående mærke en anderledes fornemmelse af en mere tør og velafbalanceret hånd, der er, som den skal være. Du kan derfor blive de pinlige øjeblikke kvit og aldrig skulle bekymre dig om akavede håndtryk igen.

Med en antiperspirant fra Perspirex kommer du til at få en helt almindelig og naturlig svedproduktion. Det er en helt genial beskyttelse, som bygger på forskning og evidens.

Den har dokumenteret effekt og har virket på rigtig mange mennesker, som har døjet med hyppig håndsved i kraftig grad.