Svedskjolder, lad det ikke være et problem

July 25, 2018

 

Svedskjolder, lad det ikke være et problem – Mange sveder under armene i løbet af en travl arbejdsdag – især her i varmen. Det er jo faktisk helt naturligt, men ofte synes vi, at det er pinligt, hvis det ses og mange påvirkes af at måtte skjule det. Så hvad kan du gøre for at undgå det?

Beklædning
Bær løstsiddende tøj lavet med naturlige fibre eller specielt formulerede stoffer, der absorberer fugt. Overvej at bruge såkaldte sweat pads, som du klistrer på under armen på indersiden af dit tøj til at suge fugt op. Endelig undgå farver, der lettere fremhæver svedskjolder, som f.eks. lysegrå og lyseblå; Våde pletter er normalt mindre synligt på hvidt og sort tøj.

Madvarer
Undgå fødevarer såsom løg, hvidløg og krydret mad. Disse fødevarer fremmer sved og kan gøre det mere mærkbart.

Spis mere salvie. Salvie har en naturlige regulerende effekt ift. sved. Det kan indtages som krydderurt, salvie te eller salvie olier. Kombineret med sunde vaner, ordentlig kost og afspænding vil give os mulighed for at reducere ubehagelig sved. Efter få dages brug, kan du føle den anti-perspirende effekt. 

Et andet gammelt husråd, der måske også kan være værd at prøve, er at duppe lidt malteddike under armene om natten. Vask det af igen om morgenen og derefter brug din normale deodorant eller antiperspirant.

Grooming.
Hår under armene holder på sveden og giver bakterier mere at arbejde på, så et andet råd, der hjælper på sved og lugt, er at barbere sine armhuler.

Kommercielle deodoranter og antiperspiranter
Det første er at kende forskellen på deodorant og antiperspirant. Læs mere her. Du har sikkert prøvet flere af de kommercielle deodoranter og antiperspiranter. Hvis de ikke kan gøre det, så kan du overveje at bruge en mere effektiv antiperspirant.

Perspirex er en danskproduceret serie af meget effektive antiperspiranter, som i dag benyttes af mennesker over hele verden.

Perspirex er som udgangspunkt udviklet specielt til mennesker, som har behov for ekstra beskyttelse mod sved og svedlugt, og den kan være løsningen selv hvis man er stærkt generet af sved. Alle roll-ons er udviklet med et unikt, patenteret skin care system, der beskytter den følsomme hud i armhulene  mod den irritation, som ofte opstår ved brug af effektive antiperspiranter Alle produkterne i Perspirex-serien er uden parfume, konserveringsmidler og farvestoffer og er til både kvinder og mænd.

Læs mere om vores antiperspirant produkter her.