Tre gode råd til den perfekte festivaloplevelse

July 25, 2018

Sommerens festivaler er lige om hjørnet, og hvad enten du skal til Roskilde Festival, SmukFest eller en helt tredje, er der garanti for en masse gode oplevelser. Især, hvis du forbereder dig ordentlig hjemmefra.

Her kommer vores tre råd til, hvad du skal huske, når du skal på festival.

1) Husk solbeskyttelse

Du kommer til at tilbringe det meste af tiden udendørs, når du er festival. Det betyder, at du er ekstra udsat, når solen skinner fra en forhåbentlig skyfri sommerhimmel. Derfor skal du huske solcremen, men husk også solbriller og en bredskygget hat til hovedet. Husk også at søge skygge, når du har mulighed for det.

 

2) Husk at drikke vand

Selvom det for det meste ikke er vand, folk drikker mest af på en festival, er det vigtigt at huske at drikke rigeligt med vand. Når solen bager og musikken spiller, kan det være let at glemme, men vand er faktisk det, du har mest brug for, også dagen efter.

 

3) Husk hygiejnen

Selvom håndsprit og vådservietter kan gøre underværker, kan det dog godt betale sig at bruge lidt tid på at få styr på sin hygiejne. Til det formål er antiperspiranten, Perspirex Comfort perfekt, fordi den holder dig tør i 3-5 dage efter en enkelt påføring. Så kan du koncentrere dig om at nyde musikken.

 

God sommer og god festival!