Kom nattesved til livs og få en bedre søvn

July 25, 2018

De fleste mennesker har prøvet at vågne op badet i sved om natten. For nogle sker det kun i forbindelse med et uhyggeligt mareridt, men for andre sker det ofte, og det kan selvsagt være meget generende at vågne op i en fugtig seng. ”Hvorfor sveder jeg om natten, og hvad kan jeg mon gøre ved det?” spørger du måske dig selv. Og der er faktisk flere ting, du selv kan gøre for at minimere problemet. Læs videre, og bliv klogere på nattesved!

Fakta om nattesved

Normalt er nattesved ikke et signal om, at der er noget galt med dig. Rent helbredsmæssigt er der ofte ikke noget at frygte, men du kan selvfølgelig for en sikkerheds skyld snakke med din læge, hvis det er noget, der varer ved. Med hvad kan egentligt forårsage disse svedeture?

Det er helt naturligt at svede. Grunden til, at vi sveder, er, at kroppen regulerer sin temperatur, så den ikke bliver for varm. Det er meget almindeligt for kvinder i overgangsalderen eller kvinder, der tager p-piller at svede mere om natten, da østrogenniveauet i kroppen kan være lavt eller skiftende.

En bivirkning af for lavt blodsukker kan også resultere i heftige, natlige svedeture. Derfor kan det måske hjælpe dig, hvis du sørger for, at dit blodsukker hele tiden er stabilt.

Syntetisk sengetøj, for meget sengetøj eller en forkert temperatur i soveværelset kan også føre til øget svedproduktion om natten, ligesom nattesved også er en bivirkning ved mange typer af medicin samt ved indtag af stærk mad, koffein og alkohol.

Til kamp mod sved om natten

Har du problemer med svedige nætter, kan du med fordel forsøge dig med et effektivt middel, som har hjulpet mange tilbage til tørre nætter, så du igen kan sove upåvirket og være veludhvilet dagen efter.

Med en antiperspirant kan du nemlig komme dine udfordringer til livs på en simpel måde, og det er et meget lille og yderst ukompliceret middel, men med stor effekt, som kan hjælpe dig til at få en bedre søvn. Perspirex antiperspiranter kan være løsningen for netop dig.

Perspirex er en serie af antiperspiranter specielt udviklet til mennesker med behov for en ekstra effektiv antiperspirant. Perspirex antiperspiranter er udviklet både til kvinder og mænd, har en neutral duft og er ikke tilsat parfume eller kunstige konserveringsmidler.

Du kan tage en test og finde ud af, hvilken antiperspirant der er bedst til dig. Tag testen her www.mysolution.perspirex.dk.

En antiperspirant kan med andre ord sikre dig et bedre og mere bekymringsfrit liv uden svedeture om natten. Kvaliteten af din antiperspirant er helt afgørende og en forholdsvis lille investering rent økonomisk i forhold til det store udbytte, som en rigtig god nattesøvn giver.

Du kan bl.a. købe Perspirex her https://www.matas.dk/soeg/perspirex