Festival Perspirex miljøbilede 16-9

Hvad har festivallerne tilfælles?

Hvad har Roskilde, Skanderborg, Nibe, Skive, Samsø, Vig og Langeland til fælles? – sommer, musik, sved, støv, øl og ikke mindst mange glade mennesker.

Har du brug for at føle dig lidt lækrere og mere bekvemt?

Alt lader sig gøre og fordomme forstummer, når hverdagen lægges på hylden, og man snupper nogle solrige sommerdage på festival.

Hygiejnegrænsen flyttes, som dagene skrider frem, og det kan blive en del af frihedsfølesen at lade stå til.

Foran scenen er der pakket med bare, svedige, lidt sol[for]brændte overkroppe, og armhuler der ikke ligefrem dufter af violer. Tungen føles belagt, og halsen er tør.

Er det blot en del af festivaloplevelsen? Eller er du også én af mange, der har brug for føle dig lækrere og mere bekvemt?

Vi har sammensat en lille festivalpakke til sidstnævnte, der består af:

 1. Solcreme fra P20, som du blot skal smøre grundigt på én gang – evt. om morgenen – så er du beskyttet mod solen i op til 10 timer
 2. En Perspirex antiperspirant, som du tager på én gang, før du drager på festival – så holder den sved og svedlugt væk de næste mange dage
 3. Bio-Oil der supplerer hudens naturlige olielag og hjælper med at genoprette dens barrierefunktion til bevarelse af fugtigheden
 4. Vådservietter fra Family Fresh, der er gode at ’vaske’ fingre i
 5. Tandbørste og ikke mindst tandpasta fra Jordan

Tre gode råd til den perfekte festivaloplevelse

Her kommer vores tre råd til, hvad du skal huske, når du skal på festival.

 1. Husk solbeskyttelse
  Du kommer til at tilbringe det meste af tiden udendørs, når du er festival. Det betyder, at du er ekstra udsat, når solen skinner fra en forhåbentlig skyfri sommerhimmel. Derfor skal du huske solcremen, men husk også solbriller og en bredskygget hat til hovedet. Husk også at søge skygge, når du har mulighed for det
 2. Husk at drikke vand
  Selvom det for det meste ikke er vand, folk drikker mest af på en festival, er det vigtigt at huske at drikke rigeligt med vand. Når solen bager og musikken spiller, kan det være let at glemme, men vand er faktisk det, du har mest brug for, også dagen efter.
 3. Husk hygiejnen
  Selvom håndsprit og vådservietter kan gøre underværker, kan det dog godt betale sig at bruge lidt tid på at få styr på sin hygiejne. Til det formål er antiperspiranten, Perspirex Comfort perfekt, fordi den holder dig tør i 3-5 dage efter en enkelt påføring. Så kan du koncentrere dig om at nyde musikken.
Share:
Scroll to Top