Gør løbeturen i regnvejr bedre – og mere sikker!

July 25, 2018

Gør løbeturen i regnvejr bedre – og mere sikker!

Selvom sommeren er et fantastisk tidspunkt at spænde løbeskoene og løbe en tur udenfor, kan mørke skyer og regnvåde sommerdage få mange til at blive indendørs. Her får du tre gode råd til at klare løbeturen udendørs i sommerregnen.

1. Tag en kasket på
Du tager måske allerede en kasket på, når du løber i solen. Men det kan også godt betale sig at have en kasket på, når det er regn, der kommer fra himlen. Kaskettens skygge sørger nemlig for at tage det værste af regnen fra ansigtet, så du kan stadig kan se, hvor du løber

2. Hav farvestrålende tøj på
Når det regner, kan det være svært for andre løbere eller trafikanter at se dig. Derfor er det vigtigt, at du tager tøj i stærke farver på for din egen sikkerheds skyld. De stærke farver gør det nemlig lettere for andre at se dig gennem gråvejret.

3. Husk, at temperaturen stadig kan være høj
Selvom det regner udenfor, er det stadig sommer og derfor kan temperaturen stadig være høj. Derfor skal du være opmærksom på de samme ting, som hvis solen bagte fra en skyfri himmel. Så sørg for at bruge en god antiperspirant, så sveden ikke bliver uudholdelig, vælg lette, åndbare materialer, og husk at drikke nok vand før, under og efter din løbetur.