Få en aktiv sommerferie med sved på panden

July 4, 2018

Foråret er her, og sommeren nærmer sig stille og roligt. Du er måske allerede nu ved at planlægge, hvor sommerens ferie skal gå hen, og måske du overvejer en aktiv ferie? Du er ikke den eneste. Ferie handler nemlig ikke længere (kun) om at flade ud ved poolen, men vi vil i stedet have sved på panden og forbrænde kalorier. Få vores forslag til aktive destinationer herunder, samt gode råd til, hvad du skal pakke i kufferten, hvis du skal på en aktiv ferie.

En nyere undersøgelse viser nemlig, at knap hver fjerde dansker (24 pct.) mellem 18-45 år har været på en aktiv ferie med eksempelvis løb, vandsport og cykling som motionsformer*.

Og mange feriedestinationer tilbyder da også i stigende grad turister mulighed for at dyrke aktive ferier. Det er særligt ferieresorter, som Club La Santa og Playitas, der har sport i fokus, men også f.eks. Mallorca vil gerne have cykelentusiaster til øen.

Vi giver dig her tre forslag til en aktiv sommerferien

  • Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien
  • Kanotur på Gudenåen i Danmark
  • Club La Santa, Lanzarote

Det er vigtigt at huske godt udstyr, når man drager afsted på en aktiv rejse. Det er blandt andet vigtigt med godt fodtøj, hvis turen står på vandring, en kasket til skygge for solen og ikke mindst åndbart tøj.

Det åndbare tøj hjælper med at udskille varme og sved fra kroppen, hvortil en god og effektiv antiperspirant også altid er en god idé. Med Perspirex Comfort sikrer du dig optimal beskyttelse fra sved og svedlugt i op til 3-5 dage. Du kan derfor roligt tage på aktiv ferie uden bekymring for sved og svedlugt i alle døgnets timer.

Her er vores råd til, hvad der er vigtigt at pakke med i kufferten til en aktiv ferie:

  • Perspirex antiperspirant
  • Solcreme
  • Åndbart tøj og praktiske sko

 

*Kilde: Undersøgelse for Spies foretaget af analyseinstituttet Epinion.