Perspirex Tog Miljøbillede 16-9

Din naturlige duft

Hvorfor parfume dufter forskelligt på hver person?

Din naturlige duft er et af dine kendetegn og ingen andre dufter som dig. Du kender det sikkert godt, at din venindes parfume dufter fantastisk på hende, men er ikke lige så fantastisk på dig, men hvorfor er det sådan?

Kroppens kemi

Svaret er: kroppens kemi.

Mennesker er alle forskellige. Din hud består af et utal af kemiske forbindelser, der alle påvirker en parfumes duft individuelt og derved skaber en helt unik aroma fra person til person.

Stress, hormoner, medicin, hudtype og sved er påvirkende faktorer til de forskellige æteriske olier, som en parfume består af og derved opnås en varieret duft.

Din hud består af blandt andet fedtsyrer, proteiner, salte og sukkerstoffer, der alle binder de forskellige duftstoffer til huden på forskellig vis. Derfor vil disse have en påvirkning på din parfumes duft og levetid, da olierne fordamper gradvist. En mere olieret hud vil bedre kunne opløse og fastholde duftmolekylerne i fedtstofferne. Det vil derfor synes mere intens.

Et godt tip: 

Du kan sagtens reducere nogle af disse aromaforstyrrelser, blandt andet via din salte svedproduktion. Dette ved først at påføre en neutral fugtgivende lotion til din hud samt supplere din parfume med en neutral og duftfri antiperspirant deodorant.

Med Perspirex, kan du eliminere nogle af de forstyrrende salte som kroppen udskiller og derved selv bedre kontrollere hvilken duft, der skal identificere dig som kvinde gennem dagen.

Hvordan kan du ‘booste’ din naturlige duft?

Du kan opnå en længerevarende duft ved at påføre parfumen på kroppens pulsområder, fx håndled, bag øret, knæhaser og nederst på halsen.

Dette da dit varme blod løber tættere på hudoverfladen disse steder og booster din duft. Derudover er der de naturlig pulseringer, som assisterer din skønne aroma i at blive spredt.

Kilder: perfumestation.com og Illustreret videnskab.dk

Share:
Scroll to Top