perspirex, dermatolog

Dermatolog: Opnå den bedste effekt med Perspirex

Cykelturen til og fra arbejdet, travlhed på jobbet, nervøsitet før en date eller en større festmiddag. Ja, der er mange situationer, hvor muligheden for at svede mere end normalt og pinlige skjolder under armene kan opstå.

Dermatolog, Annesofie Faurschou, gør dig klogere på Perspirex og hvordan, du opnår den bedste effekt med produkterne

Dermatolog, Annesofie Faurschou, fortæller:

”For den bedste udnyttelse af Perspirex’ egenskaber skal du påføre antiperspiranten på tør og ubeskadiget hud om aftenen før sengetid. Påfør kun en lille mængde Perspirex – 2 strøg op og 2 strøg ned – i det område, hvor der vokser hår. Svedkirtlerne er mindst aktive om natten, og antiperspiranten kan uforstyrret trække dybere ned i svedkanalerne. Vask Perspirex af om morgenen med vand og sæbe. Perspirex indeholder aluminiumklorid, den aktive ingrediens, der udvikler de holdbare gelpropper, som reducerer sveden”.

Du har formentlig hørt om aluminiumklorid og det velkendte fænomen, at aluminiumklorid kan irritere huden. For at minimere denne irritation er vores to varianter, Perspirex Original og Perspirex Comfort, udviklet med et Skin Care System. Det aktive Skin Care System er en teknologi, der hjælper med at balancere pH-værdien på huden, og dermed nedsætte hudirritation. Netop derfor oplever mange brugere Perspirex som hudvenlig i forhold til andre effektive antiperspiranter.

Annesofie Faurschou, fortsætter:

”Brug først Perspirex 48 timer efter barbering, voksbehandling eller brug af epilator. Under hårfjerning beskadiges huden og gør området ekstra sårbar, hvilket øger risikoen for hudirritation. Vent derfor altid 48 timer med at bruge Perspirex efter hårfjerning. Nogle gange kan huden dog risikere at blive irriteret ved brug af Perspirex. Hvis du oplever det, så anbefaler vi, at du ophører brugen af Perspirex med det samme. For at undgå en eventuel hudirritation ved brug af Perspirex, er det vigtigt at påføre den korrekt, som beskrevet ovenfor. Læs desuden indlægssedlen, som følger produktet, for at få den bedste effekt med Perspirex”.

Share:
Scroll to Top