Antiperspiranter

Perspirex er en serie af antiperspiranter specielt udviklet til mennesker med behov for en ekstra effektiv antiperspirant

Vi sveder alle forskelligt. Nogle sveder meget under armene hver dag, andre synes de er generet af svedlugt under armene en gang i mellem. Derfor har vi udviklet forskellige effektive antiperspiranter for at kunne dække dit personlige behov og give dig en sikker beskyttelse mod sved og svedlugt til enhver situation.

Perspirex antiperspiranter giver dig sikker beskyttelse mod sved og svedlugt og med en enkelt påsmøring, kan vores antiperspiranter holde dig tør i op til 5 dage.

Perspirex antiperspiranter er udviklet både til kvinder og mænd, har en neutral duft og er ikke tilsat parfume. Perspirex antiperspiranter fås som roll-on og lotion. Du kan altid bruge din personlige duft eller din favorit deodorant oven på Perspirex. Det påvirker ikke effekten.

Læs mere om vores antiperspiranter herunder.

Perspirex Comfort

Perspirex Comfort blev lanceret i foråret 2016, og erstattede Perspirex Plus. Vi har ikke ændret på formuleringen, men har valgt at ændre på emballagen for at fremhæve vores antiperspirants unikke egenskaber. Perspirex Comfort er videnskabelig dokumenteret til at yde holdbar og langvarig høj beskyttelse mod sved og svedlugt i 3-5 dage* og giver god hudkomfort, da det unikke CPX Skin Care System beskytter din hud og minimerer den irritation, som kan opleves ved brug af ekstra effektive antiperspiranter.

Perspirex Comfort er det perfekte valg for dem, der oplever lejlighedsvis kraftig sved og svedlugt.

Perspirex Comfort er fri for parfume.

Perspirex Comfort

Perspirex Original

Perspirex Original er vores klassiske antiperspirant. Den har været det betroede valg igennem mere end 30 år for millioner af mennesker verden over. Den har klinisk dokumenteret bevis for at levere stærk og langvarig beskyttelse, mens vores APX hudpleje-system beskytter huden mod potentiel irritation.

Perspirex Original er fri for parfume.

Perspirex Original

Perspirex Strong

Perspirex Strong antiperspirant roll-on er også en ny variant i vores antiperspirant produktsortiment. Perspirex Strong er specielt udviklet til mennesker med kraftige svedproblemer og giver 5 dages beskyttelse mod sved og svedlugt fra underarmene.

Perspirex Strong er fri for parfume.

Perspirex Strong

Perspirex Hand and Foot Lotion

Perspirex Hand and Foot Lotion giver langvarig og sikker beskyttelse mod sved og svedlugt fra hænder og fodsåler.

Perspirex Lotion er fri for parfume.

Perspirex Hand and Foot Lotion