Antiperspiranter

undefined

 

Perspirex er en serie af antiperspiranter specielt udviklet til mennesker med behov for en ekstra effektiv antiperspirant

Vi sveder alle forskelligt. Nogle sveder meget under armene hver dag, andre synes de er generet af svedlugt under armene en gang i mellem. Derfor har vi udviklet forskellige effektive antiperspiranter for at kunne dække dit personlige behov og give dig en sikker beskyttelse mod sved og svedlugt til enhver situation. 

Perspirex antiperspiranter giver dig sikker beskyttelse mod sved og svedlugt og med en enkelt påsmøring, kan vores antiperspiranter holde dig tør i op til 5 dage. 

Perspirex antiperspiranter er udviklet både til kvinder og mænd, har en neutral duft og er ikke tilsat parfume eller kunstige konserveringsmidler. Perspirex antiperspiranter fås som roll-on og lotion. Du kan altid bruge din personlige duft eller din favorit deodorant oven på Perspirex. Det påvirker ikke effekten.

Læs mere om vores antiperspiranter herunder.

I tvivl? Tag vores test her

Er du i tvivl om, hvilken antiperspirant som passer bedst til dig? Tag vores korte test  - My Perspirex Solution - og find svaret.

Tag testen her
1191/perspirexfamily_rolls_all-401-x-610-px

Perspirex Comfort

Perspirex Comfort bliver lanceret i løbet af foråret 2016, og vil erstatte Perspirex Plus. Vi har ikke ændret på formuleringen, men har valgt at ændre på emballagen for at fremhæve vores antiperspirants unikke egenskaber.

Hvis du har været Perspirex Plus-bruger vil du derfor opleve, at Perspirex Comfort leverer den samme gode hudtolerance samt effektiv beskyttelse mod sved og svedlugt i 3-5 dage.

Perspirex Comfort er videnskabelig dokumenteret til at yde holdbar og langvarig høj beskyttelse mod sved og svedlugt i 3-5 dage* og giver god hudkomfort, da det unikke CPX Skin Care System beskytter din hud og minimerer den irritation, som kan opleves ved brug af ekstra effektive antiperspiranter.

Perspirex Comfort er det perfekte valg for dem, der oplever lejlighedsvis kraftig sved og svedlugt.

Perspirex Comfort er fri for parfume.

 

                                        

                                                                                                                    undefinedundefined

* FDA – American Food and Drug Administration

1235/usp_ikon_active_groe

Comfort Skin Care System

Vores CPX hudpleje-system giver ekstra god komfort til din hud og minimerer irritation, der er ofte forbundet med ekstra effektive antiperspiranter.

1238/usp_ikon_superior_groe

Effektiv beskyttelse mod sved og svedlugt

Den unikke, patenterede* formulering yder en sikker og varig beskyttelse mod sved og svedlugt. Perspirex Comfort antiperspirant roll-on sikrer at huden føles tør og leverer effektiv svedreduktion. Dette er klinisk bevist gennem internationalt anerkendt test institut.

* Pantent pending PCT/DK2014/050322

1236/usp_ikon_effective_groe

Effektiv i 3-5 dage

Èn påføring virker i 3-5 dage. Perspirex Comfort er klinisk testet af internationalt godkendt test institut som har bevist at den giver langvarig beskyttelse i 3-5 dage uden tab af effektivitet.

Perspirex Original

Perspirex Original er vores klassiske antiperspirant. Den har været det betroede valg igennem mere end 30 år for millioner af mennesker verden over. Den har klinisk dokumenteret bevis for at levere stærk og langvarig beskyttelse, mens vores APX hudpleje-system beskytter huden mod potentiel irritation.

Perspirex Original er fri for parfume.

                                                                                                                   undefined

undefined

1194/usp-100-x-100-px

Kontrollerer kraftig sved og svedlugt

Den unikke og patenterede formulering yder en vedvarende beskyttelse mod kraftig sved og svedlugt. En af de bedste og mest effektive antiperspiranter til beskyttelse mod sved og svedlugt. Dette er klinisk bevist gennem internationalt anerkendt testinstitut. 

1196/usp-5-100-x-100-px

Effektiv i 3-5 dage

Èn påføring giver langvarig beskyttelse i 3-5 dage og sikrer, at huden føles ekstra tør. Klinisk dokumenteret af internationalt anerkendt testinstitut. 

1197/usp-draabe-100-x-100-px

Active Skin Care System

Perspirex Original's APX hudpleje system sikrer en god komfort til huden og mindsker potentiel hudirritation, der er ofte forbundet med ekstra effektive antiperspiranter.

Perspirex Strong

Perspirex Strong antiperspirant roll-on er også en ny variant i vores antiperspirant produktsortiment. Perspirex Strong er specielt udviklet til mennesker med kraftige svedproblemer og giver 5 dages beskyttelse mod sved og svedlugt fra underarmene.

Perspirex Strong er fri for parfume.

                                                                                                                   undefined

undefined

1239/usp_ikon_superior_moerkeblaa

Til kraftige svedproblemer

Den ekstra effektive formulering giver sikker og varig beskyttelse mod kraftige svedproblemer. Klinisk dokumenteret. 

1237/usp_ikon_effective_moerkeblaa

Effektiv i 5 dage

Én påføring virker i 5 dage og sikrer, at huden føles ekstra tør.

Perspirex Hand and Foot Lotion

Perspirex Hand and Foot Lotion giver langvarig og sikker beskyttelse mod sved og svedlugt fra hænder og fodsåler.

Perspirex Lotion er fri for parfume.

 

                        �                                                                                          undefined

undefined

 

 

1194/usp-100-x-100-px

Effektiv beskyttelse mod sved og svedlugt

Perspirex Hand and Foot Lotion sikrer en tør hudfornemmelse og leverer effektiv svedreduktion. Dette er klinisk bevist gennem internationalt anerkendt test institut

1193/usp-5-100-x-100-px

Effektiv i 3-5 dage

Èn påføring giver langvarig beskyttelse i 3-5 dage. Klinisk dokumenteret af internationalt anerkendt testinstitut.