Sådan får du det bedste resultat med Perspirex

July 25, 2018

Følg disse 3 enkle trin for at få det bedste resultat med Perspirex:

 

1. Påfør på ubeskadiget og tør hud
Det er meget vigtigt, at din hud er fuldstændig tør og hel, før du bruger Perspirex. Hvis din hud er fugtig, kan du bruge en hårtørrer indstillet på kold luft. Husk at du ikke må bruge Perspirex 48 timer efter barbering og voksning.

Påfør Perspirex Roll-on med 2 strøg op og ned midt i armhulen.

2. Påfør om aftenen
Påfør Perspirex om aftenen før du går i seng, da det er det tidspunkt, hvor svedkirtlerne er mindst aktive. Når du anvender Perspirex for første gang, brug den hver aften indtil du har opnået den ønskede effekt – det tager omkring 1 uge. Lad Perspirex tørre helt efter påføring.

3. Vask om morgenen
Vask Perspirex af om morgenen med vand og sæbe. Du skal ikke bruge Perspirex igen om morgenen, da effekten bevares selv efter brusebad. Du kan stadig anvende din normale deo eller parfume, dette vil ikke påvirke effekten af Perspirex. Hold sved og lugtgener under fortsat kontrol ved at bruge Perspirex 1-2 gange om ugen eller efter behov.

Hvorfor er Perspirex så effektiv?
Perspirex virker så effektivt på grund af den patenterede formulering, som indeholder alkohol, aluminiumkloride og beskytter huden godt mod irritation ved hjælp af det aktive skin care system. Når Perspirex smøres på huden reagerer formelen med vandet i dine svedkirtler og danner der en midlertidig gelprop. Gelproppen forhindrer sveden i at nå hudoverfladen, og du undgår dermed den ubehagelige sved og svedlugt. Det aktive skin care system reducerer eller endda minimerer den hudirritation, som oftest opleves ved “høj-effektive” antiperspiranter. Gelproppen opløses efter nogle dage – som regel 3-5 dage – i forbindelse med den naturlige udskillelse af de døde hudceller.