Perspirex Comfort

Perspirex Comfort bliver lanceret i løbet af foråret 2016, og vil erstatte Perspirex Plus. Vi har ikke ændret på formuleringen, men har valgt at ændre på emballagen for at fremhæve vores antiperspirants unikke egenskaber.

Hvis du har været Perspirex Plus-bruger vil du derfor opleve, at Perspirex Comfort leverer den samme gode hudtolerance samt effektiv beskyttelse mod sved og svedlugt i 3-5 dage.

Perspirex Comfort er videnskabelig dokumenteret til at yde holdbar og langvarig høj beskyttelse mod sved og svedlugt i 3-5 dage* og giver god hudkomfort, da det unikke CPX Skin Care System beskytter din hud og minimerer den irritation, som kan opleves ved brug af ekstra effektive antiperspiranter.

Perspirex Comfort er det perfekte valg for dem, der oplever lejlighedsvis kraftig sved og svedlugt.

Perspirex Comfort er fri for parfume.

 

                                        

                                                                                                                    undefinedundefined

* FDA – American Food and Drug Administration

1235/usp_ikon_active_groe

Comfort Skin Care System

Vores CPX hudpleje-system giver ekstra god komfort til din hud og minimerer irritation, der er ofte forbundet med ekstra effektive antiperspiranter.

1238/usp_ikon_superior_groe

Effektiv beskyttelse mod sved og svedlugt

Den unikke, patenterede* formulering yder en sikker og varig beskyttelse mod sved og svedlugt. Perspirex Comfort antiperspirant roll-on sikrer at huden føles tør og leverer effektiv svedreduktion. Dette er klinisk bevist gennem internationalt anerkendt test institut.

* Pantent pending PCT/DK2014/050322

1236/usp_ikon_effective_groe

Effektiv i 3-5 dage

Èn påføring virker i 3-5 dage. Perspirex Comfort er klinisk testet af internationalt godkendt test institut som har bevist at den giver langvarig beskyttelse i 3-5 dage uden tab af effektivitet.